EGYÉNI ÉS CÉGES

RENDEZVÉNYEK

Várjuk!

utazzon
velünk!

Esküvőktől a csapatépítésig

20 járműből álló flottánk segítségével kisebb és nagyobb csoportokat is rendkívül hatékonyan tudunk mozgatni olyan helyszíneken is, ahová gépjárművel nem lehet behajtani. Baráti események, kongresszusok, kampányok alatt vagy akár éjjeli rendezvényeken a tökéletes közlekedési eszköz a pedálhintó, hiszen eljuthat bárhová.

20 RIKSA

gyakorlott vezetőkkel

Nincs is annál vidámabb dolog, amikor a teljes csapat hintón megykörbe a városon. Sétálóutca? Nem gond, mi oda is behajthatunk! Forgalomtól elzárt terület? Nem gond, mi oda is behajthatunk!

Ha kell, megszervezzük Önöknek a teljes riksa-partyt. Pezsgőtől a luftballonig, idegenvezetéstől az ügyességi játékokig, csak az elképzelésektől függ, mivel tesszük teljessé a budapesti élményhintózást!

Speciális programok

Az elmúlt 3 évben több mint 200 csapatépítő rendezvényen, illetve céges eseményt szerveztünk.

Mind a csapatépítő vagy baráti rendezvény kiegészítő programjaként, vagy akár a teljes rendezvény idejére rendelkezésre állunk, magyar vagy angol nyelvű túravezetéssel. Legyen sétabiciklizés vagy riksaverseny, szívesen adunk programjavaslatot, vagy kidolgozzuk a megrendelő kérése alapján az egyedi útvonalat és kiegészítő szolgáltatásokat.

Informálódjon a csoportos lehetőségekről!

Lépjen velünk kapcsolatba!

© 2016 Pedicab Budapest. ALL RIGHTS RESERVED.